Nalezeno 135 záznamù,  zobrazit max.   
Stránka       1   2 3 4 5  
Příjem surovin pro výrobu m...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 835
Uzení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 807
Balení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 746
Narážení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 730
Obaly pro narážení masných ...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 699
Označkování masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 717
Rozdělení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1342
Kutrování – ukázky z provozu
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1563
Acidobazické titrace
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1157
Důkazove reakce sacharidu
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 6
Počet zobrazení: 3210
Gravimetrie1
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 1455
Gravimetrie2
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1167
Chemické složení masa
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1716
Bezpečnostní list
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 665
Důkaz kationtů
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 765
Rozbor mléka
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1030
Rozbor mouky
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1013
Důkaz škrobů v mastných výr...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 931
Stanovení chloridu sodného ...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 786
Vznik, chemické složení a f...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 820
Hvozdění sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 991
Kompletace medu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 778
Kvas a zázemí pálenice
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 697
Lahvování piva
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1000
Leštění sladu a expedice sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 837
Máčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 772
Odkličkování a skladování s...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 779
Plnění piva do KEG sudů, po...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1987
Pražení sladů
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 729
Příprava tekuté čokolády
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 750
Stádia klíčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 974
Teorie klíčení
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 726