Nalezeno 135 záznamù,  zobrazit max.   
Stránka       1   2 3 4 5  
Příjem surovin pro výrobu m...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 844
Uzení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 817
Balení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 758
Narážení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 738
Obaly pro narážení masných ...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 707
Označkování masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 726
Rozdělení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1349
Kutrování – ukázky z provozu
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1572
Acidobazické titrace
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1168
Důkazove reakce sacharidu
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 6
Počet zobrazení: 3219
Gravimetrie1
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 1465
Gravimetrie2
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1179
Chemické složení masa
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1726
Bezpečnostní list
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 675
Důkaz kationtů
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 773
Rozbor mléka
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1037
Rozbor mouky
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1019
Důkaz škrobů v mastných výr...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 942
Stanovení chloridu sodného ...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 796
Vznik, chemické složení a f...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 829
Hvozdění sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 999
Kompletace medu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 784
Kvas a zázemí pálenice
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 705
Lahvování piva
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1008
Leštění sladu a expedice sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 844
Máčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 780
Odkličkování a skladování s...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 789
Plnění piva do KEG sudů, po...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1998
Pražení sladů
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 739
Příprava tekuté čokolády
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 758
Stádia klíčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 981
Teorie klíčení
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 738