Nalezeno 135 záznamù,  zobrazit max.   
Stránka       1   2 3 4 5  
Příjem surovin pro výrobu m...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 818
Uzení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 790
Balení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 729
Narážení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 713
Obaly pro narážení masných ...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 683
Označkování masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 696
Rozdělení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1321
Kutrování – ukázky z provozu
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1539
Acidobazické titrace
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1139
Důkazove reakce sacharidu
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 6
Počet zobrazení: 3189
Gravimetrie1
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 1433
Gravimetrie2
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1145
Chemické složení masa
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1699
Bezpečnostní list
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 647
Důkaz kationtů
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 745
Rozbor mléka
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1012
Rozbor mouky
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 997
Důkaz škrobů v mastných výr...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 914
Stanovení chloridu sodného ...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 769
Vznik, chemické složení a f...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 802
Hvozdění sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 972
Kompletace medu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 757
Kvas a zázemí pálenice
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 681
Lahvování piva
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 980
Leštění sladu a expedice sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 820
Máčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 758
Odkličkování a skladování s...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 758
Plnění piva do KEG sudů, po...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1966
Pražení sladů
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 709
Příprava tekuté čokolády
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 729
Stádia klíčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 953
Teorie klíčení
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 702