Nalezeno 135 záznamù,  zobrazit max.   
Stránka       1   2 3 4 5  
Příjem surovin pro výrobu m...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 896
Uzení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 871
Balení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 809
Narážení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 789
Obaly pro narážení masných ...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 751
Označkování masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 777
Rozdělení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1400
Kutrování – ukázky z provozu
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1621
Acidobazické titrace
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1219
Důkazove reakce sacharidu
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 6
Počet zobrazení: 3276
Gravimetrie1
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 1517
Gravimetrie2
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1227
Chemické složení masa
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1776
Bezpečnostní list
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 721
Důkaz kationtů
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 821
Rozbor mléka
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1088
Rozbor mouky
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1070
Důkaz škrobů v mastných výr...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 991
Stanovení chloridu sodného ...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 840
Vznik, chemické složení a f...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 873
Hvozdění sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1056
Kompletace medu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 829
Kvas a zázemí pálenice
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 744
Lahvování piva
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1058
Leštění sladu a expedice sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 892
Máčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 827
Odkličkování a skladování s...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 837
Plnění piva do KEG sudů, po...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 2050
Pražení sladů
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 789
Příprava tekuté čokolády
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 810
Stádia klíčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1030
Teorie klíčení
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 786