Nalezeno 135 záznamù,  zobrazit max.   
Stránka       1   2 3 4 5  
Příjem surovin pro výrobu m...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 858
Uzení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 832
Balení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 773
Narážení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 754
Obaly pro narážení masných ...
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 721
Označkování masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 740
Rozdělení masných výrobků
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1366
Kutrování – ukázky z provozu
Modul: Technologie zpracování masa
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1587
Acidobazické titrace
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1184
Důkazove reakce sacharidu
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 6
Počet zobrazení: 3238
Gravimetrie1
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 1481
Gravimetrie2
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1193
Chemické složení masa
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1742
Bezpečnostní list
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 688
Důkaz kationtů
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 787
Rozbor mléka
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1053
Rozbor mouky
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 1035
Důkaz škrobů v mastných výr...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 957
Stanovení chloridu sodného ...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 810
Vznik, chemické složení a f...
Modul: Analytická chemie
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 841
Hvozdění sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 1019
Kompletace medu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 2
Počet zobrazení: 799
Kvas a zázemí pálenice
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 0
Počet zobrazení: 719
Lahvování piva
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 1023
Leštění sladu a expedice sladu
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 4
Počet zobrazení: 859
Máčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 795
Odkličkování a skladování s...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 807
Plnění piva do KEG sudů, po...
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 3
Počet zobrazení: 2018
Pražení sladů
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 751
Příprava tekuté čokolády
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 775
Stádia klíčení ječmene
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 996
Teorie klíčení
Modul: Technologie potravin
Hodnocení:
Počet hodnotících: 1
Počet zobrazení: 753